Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Άγριο ξύλο για μερικά μπουκάλια μπύρας

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε  στο Μεσολόγγι, μεταξύ ομάδας πανηγυριστών και ομάδας ρομά. Αιτία, η κλοπή μπύρας από την παρέα,  από νεαρό τσιγγάνο
Το επεισόδιο έγινε προχθές το βράδυ, ενώ παρέα πανηγυριστών του Αη Συμιού, διασκέδαζε σε γειτονιά του Μεσολογγίου. Ένας 20χρονος τσιγγάνος, έκλεψε από την παρέα μπύρες, αλλά η κλοπή έγινε αντιληπτή και οι πανηγυριστές, αντί να ειδοποιήσουν την Αστυνομία, προτίμησαν να ξυλοκοπήσουν τον νερό τσιγγάνο.
Ο 20χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, όπως συμβαίνει συνήθως σε επεισόδια με πρωταγωνιστές τσιγγάνους, «κάλεσε  ενισχύσεις» και μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο, έφτασαν και άλλοι ρομά, έχοντας καδρόνια στα χέρια και επιτέθηκαν στους πανηγυριστές. Έσπασαν τζάμια από βιτρίνες, ενώ σημειώθηκαν και κάποιοι ελαφρείς τραυματισμοί.
Στο σημείο του επεισοδίου, έφτασαν και αστυνομικοί και το επεισόδιο έληξε, ενώ κατατέθηκαν και μηνύσεις.
:πηγήagriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.