Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Αιτωλικό: "Μπούκαραν" σε σπίτι και ξάφρισαν χρήματα και κοσμήματα

Αιτωλικό: "Μπούκαραν" σε σπίτι και ξάφρισαν χρήματα και κοσμήματα Συνελήφθη ενας απο τους δράστες - αναζητούνται οι υπόλοιποι

Συνελήφθη ενας απο τους δράστες - αναζητούνται οι υπόλοιποι


Εξιχνιάστηκε άμεσα, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, κλοπή σε οικία η οποία είχε συμβεί πριν δύο ημέρες στο Αιτωλικό και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, ηλικίας 21 ετών και δύο ακόμα συνεργών του, οι οποίοι  αναζητούνται, για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, την 30-6-2012 το βράδυ, στο Αιτωλικό, οι τρείς δράστες ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν οικία 66χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 5.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.
Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού προέκυψε ότι ένας από τους δράστες της κλοπής είναι ο 21χρονος.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.