Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στο Μεσολόγγι

Θύμα ληστείας έπεσε γνωστός πρατηριούχος υγρών καυσίμων στην εθνική οδό στο Μεσολόγγι.
  Δυο κουκουλοφόροι με όπλα του απέσπασαν τις εισπράξεις της ημέρας και εξαφανίστηκαν
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, η ληστεία έγινε στις 10:10 το βράδυ, όταν ο επαγγελματίας που έχει το πρατήριο στο 41ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, έκλεινε το βενζινάδικο.
Τότε, δυο νεαροί με κουκούλες τον πλησίασαν και αφού τον απείλησαν με πιστόλι, τον ανάγκασαν να τους παραδώσει τις εισπράξεις της ημέρας, περίπου 2,5 χιλιάδες ευρώ. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών, χτύπησε στο χέρι τον αδερφό του πρατηριούχου, που ήταν παρών.
Οι δράστες, αμέσως μετά την ληστεία έφυγαν πεζή και πιθανώς εκεί κοντά τους παρέλαβε αυτοκίνητο με συνεργό τους. Η Αστυνομία, πραγματοποιεί αναζητήσεις για την ανεύρεση των δραστών
 πηγή:agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.