Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Αιτωλ/νια: Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί για κλοπή χαλκού

Αιτωλ/νια: Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί για κλοπή χαλκού Κατασχέθηκαν 200 κιλά χαλκού τα οποία είχαν αφαιρεθεί από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Άργους

Κατασχέθηκαν 200 κιλά χαλκού τα οποία είχαν αφαιρεθεί από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Άργους

Συνελήφθησαν χθες (2-7-2012) πολύ νωρίς το πρωί, στο 17ο χιλιόμετρο της Εθνική Οδού Αντιρρίου Ιωαννίνων, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29, 27 και 20 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίσταση αδικήματα, της διακεκριμένης κλοπής και της μεταφοράς προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα χθες (2-7-2012) πολύ νωρίς το πρωί, οι αστυνομικοί, ενήργησαν έρευνα στο όχημα που οδηγούσε ο 29χρονος και επέβαιναν οι άλλοι δύο αλλοδαποί, όπου βρήκαν 200 κιλά καλώδια χαλκού και χάλκινα μέταλλα.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε στη συνέχεια το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου, προέκυψε ότι τον τελευταίο μήνα ο 29χρονος είχε αφαιρέσει τμηματικά, από το Σιδηροδρομικό Σταθμό Άργους, τα κλοπιμαία.

Το όχημα των δραστών κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης αδικήματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.