Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ζωντάνεψαν τα χωριά της Αιτωλοακαρνανίας

Επιστροφή στο χωριό για δωρεάν διακοπές.
Η δύσκολη οικονομική κατάτασταση, άλλαξε τις συνήθειες πολλών ετών και έτσι οι "πολυτελής" διακοπές και τα 10ήμερα σε ...
τουριστικά θέρετρα ανήκουν πια στο παρελθόν. Το φετινό καλοκαίρι δεν θύμιζε σε τίποτα αυτά των προηγούμενων χρόνων καθώς η πόλη του Αγρινίου έσφυζε από κόσμο...και λίγοι ήταν οι τυχεροί που κατάφεραν να αποδράσουν το πολύ για ένα τριήμερο σε κάποιο κοντινό προορισμό....όσοι δεν τα κατάφεραν...επέλεξαν μερικές μέρες ανάπαυλας στα πατρικά τους ή εξοχικά τους σπίτια ,σε χωριά της Αιτωλοακαρνανίας.

Έτσι αυξημένος ήταν ο κόσμος στα γύρω χωριά με τον κόσμο να απολαμβάνει για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια τoν ξεχασμένο -αλλά πάντα τιμημένο τόπο του-γεμάτες πλατείες, με κόσμο όλων των ηλικιών ... για μια ανάσα διακοπών λίγο πριν ξεκινήσει ξανά η ρουτίνα της καθημερινότητας..
 Πηγή :cityvoice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.