Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ....ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Χωρίς νερό όλη μέρα σήμερα Πεντάλοφο-Γουριά-Λεσίνι και Μάστρου λόγο χρεών του Δήμου Μεσολογγίου,η ΔΕΗ μας έκοψε το νερό  λόγο χρεών του Δήμου Μεσολογγίου....!!!
Εάν είναι ποτέ δυνατόν η Πεντάλοφο που τροφοδοτεί όλα τα χωριά του Δήμου Οινιαδών  με νερό και όχι μόνο να μην έχει νερό,αυτό είναι τραγικό όχι μόνο για το χωριό μας αλλά και για τα υπόλοιπα....!!!
Καλούμε το κέντρο βλαβών της ΔΕΗ στο Μεσολόγγι και ο τηλεφωνητής λέει ότι:''Το γραφείο είναι κλειστό,ο τεχνίτης βρίσκεται σε αποκατάσταση βλάβης''εμείς καλέσαμε στο κινητό αλλά ο τεχνικός μας είπε :''είναι 23:00 η ώρα καλέστε αύριο στης 11 το πρωί να σας πούνε τον λόγο(και με το δίκιο του ο άνθρωπος).....
Τι κατάσταση είναι αυτή ;;;;
Επιτρέπεται να κόβουν το νερό στην Πεντάλοφο που δίνει νερό σε τόσα χωριά;;;
Γιατί δεν κόβουν το νερό στο Μεσολόγγι;;;;

ΕΛΕΟΣ....!!!!

1 σχόλιο:

  1. nikos: σου την λέω συνέχεια. αλλά τώρα μπράβο επιτέλους και ένα θέμα από το χωριό. μπράβο γιαννακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.