Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Επιχείρηση της Αστυνομίας, σε οικισμό ρομά στο Αιτωλικό

Αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε σπίτια τσιγγάνων στο Αιτωλικό έκαναν χθες το πρωί οι αστυνομικοί της Α.Δ. Αιτωλίας, στο πλαίσιο της πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας, χωρίς να προκύψουν κάποια ευρήματα

Με την παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί, από διάφορες υπηρεσίες, Ασφάλεια, ΟΠΚΕ, και άλλες, που συμμετείχαν στις έρευνες μπήκαν σε σπίτια τσιγγάνων και ερεύνησαν εξονυχιστικά όλους τους χώρους με τη βοήθεια και του υπηρεσιακού σκύλου, για τυχόν ύπαρξη ναρκωτικών, όπλων κ.λπ.

Στην επιχείρηση συμμετείχε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ανδρέας Αποστολόπουλος και ο Υποδιευθυντής Νίκος Πιστιόλης.

Από την επιχείρηση δεν υπήρξαν ευρήματα, ωστόσο όμως, όπως λέει ο κ. Αποστολόπουλος, οι έρευνες θα συνεχιστούν σε τακτά χρονικά διαστήματα, τόσο προγραμματισμένες όσο και έκτακτες και βέβαια όχι μόνο στους Ρομά, αλλά γενικότερα.

Το σημαντικό σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή είναι ότι μετά και τους ελέγχους και τις συχνές περιπολίες,  η παραβατικότητα στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου παρουσιάζει πτωτική τάση.

lepanto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.