Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς ρομά στο Αιτωλικό

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί από αστυνομικούς υπηρεσιών της Α/Δ Αιτωλίας. Συνελήφθησαν δύο άτομα  για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας από το εναέριο δίκτυο της Δ.Ε.Η. ενώ προσήχθησαν συνολικά εννέα.....

Σήμερα το μεσημέρι, στο Αιτωλικό Μεσολογγίου πραγματοποιήθηκε ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, με τη συμμετοχή Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας καθώς και Αστυνομικών των λοιπών Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, με τα παρακάτω αποτελέσματα :

Ελέγχθηκαν : 35 άτομα και 7 οχήματα.
Προσήχθησαν : 9 άτομα στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού.
Συνελήφθησαν : 2 άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας από το εναέριο δίκτυο της Δ.Ε.Η.
Βεβαιώθηκαν : Τέσσερις παραβάσεις για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος και μια για παράνομη οπλοκατοχή.
Κατασχέθηκε: Ένα σπαθί με μήκος λάμας 49 εκατοστών
Διενεργήθηκαν:  9 κατ’ οίκον έρευνες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
Οι Αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχισθούν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.