Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιά χώρα κατέχει τα παγκόσμια πρωτεία στο κάπνισμα;





Έρευνα που δημοσιεύτηκε σήμερα από το πρακτορείο Associated Press
αποκαλύπτει ότι οι Ινδονήσιοι είναι ο λαός που καπνίζει περισσότερο, καθώς δύο στους τρεις πολίτες είναι φανατικοί καπνιστές. Η εν λόγω έρευνα αναφέρει ότι το 67% των Ινδονησίων άνω των 15 ετών καπνίζουν....


κανονικά, σε μία χώρα όπου οι αντί-καπνιστικοί νόμοι είναι ιδιαίτερα ελαστικοί. Η υπουργός Υγείας της χώρας, Nafsiah Mboi, εξέφρασε την ανησυχία της, μετά και τη δημοσίευση της έρευνας αυτής, παραδεχόμενη ότι «αποτύχαμε να προστατεύσουμε τον λαό μας από την ανθυγιεινή αυτή συνήθεια». Συνεχίζοντας, η υπουργός ανέφερε ότι «νικηθήκαμε από τη βιομηχανία καπνού», σύμφωνα με το newsbomb.gr


Η έρευνα έγινε υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σε συνεργασία με τα κέντρα πρόληψης και ελέγχου των Ηνωμένων Πολιτειών.



πηγή:simantra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.