Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

«Hangover 3»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Στα πλατό βρίσκονται ο Μπράντλεϊ Κούπερ, ο Ζακ Γαλυφιανάκης και η υπόλοιπη παρέα του «Hangover» για τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας.

Οι πρωταγωνιστές έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες γυρίσματα στην Πασαντένα της Καλιφόρνια, με τον ελληνικής καταγωγής Γαλιφιανάκη να έχει αφαιρέσει -για τις ανάγκες του ρόλου- από το δεξί του χέρι τη βέρα που έβαλε μόλις τον προηγούμενο μήνα, όπως αναφέρει η espresso. Παρά το γεγονός ότι ελάχιστες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει σχετικά με το σενάριο της επερχόμενης ταινίας, λέγεται ότι θα αποτελεί prequel των προηγούμενων και θα διηγείται ακόμη μια περιπέτεια του Φιλ, του Στου, του Νταγκ και του Άλαν.
Πηγή:gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.