Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Πιάτσα από νεαρές τσιγγάνες και στο κέντρο του Αγρινίου

Πιάτσα από νεαρές τσιγγάνες και στο κέντρο του Αγρινίου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ "Tσιμπάνε"  ηλικιωμένους για μόλις λίγα ευρώ

"Tσιμπάνε" ηλικιωμένους για μόλις λίγα ευρώ

Αγρίνιο, ώρα 9:οο π.μ: Περπατώντας κανείς στο κέντρο της πόλης η εικόνα που θα αντικρύσει είναι αυτή, νεαρές τσιγγάνες προσφέρουν τις "υπηρεσίες" τους κυρίως σε ηλικωμένους για μόλις λίγα ευρώ.Η περιοχή της Παναγίας (Τσαλδάρη, Ζωοδόχου Πηγής, Σουλίου), και τα γύρω σοκάκια προσφέρονται πρωί πρωί για τόπο...ερωτικής συνεύρεσης...με μόλις 5 ευρώ!
ts
Η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη λένε κάτοικοι και επαγγελματίες τις περιοχής, που καθημερινά γίνονται μάρτυρες αυτής της υπαίθριας πορνείας.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα του μεγέθους της κατάστασης είναι η μαρτυρία ενός επαγγελματία που διατηρεί καφετέρια στην περιοχή:"Πριν λίγες μέρες  μια από τις τσιγγάνες "έψηνε" έναν ηλικιωμένο για πάνω από μισή ώρα έξω από την εκκλησία της Παναγίας, λίγη ώρα αργότερα φαίνεται ότι η "προσπάθεια" απέδωσε και ο ηλικιωμένος προφασιζόμενος ότι ήθελε να χρησιμοποίησει την τουαλέτα του καταστήματος εισήλθε στο μαγαζί, δύο λεπτά αργότερα νεαρή τσιγγάνα μπήκε στο κατάστημα και τον ακολούθησε στην τουαλέτα... έμεινα έκπληκτος και φυσικά τους έδιωξα".
Αύτο δήλωσε στο cityVoice.gr ο επαγγεματίας, ο οποίος μίλησε για ένα από τα δεκάδες περιστατικά που συμβαίνουν καθημερινά στην περιοχή.
 Πηγή: cityvoice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.