Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Αιτωλοακαρνανία: Έκλεψαν κότες, κουνέλια και αγροτικά εργαλεία

Αιτωλοακαρνανία: Έκλεψαν κότες, κουνέλια και αγροτικά εργαλεία Τέσσερις Ρομά οι δράστες

Τέσσερις Ρομά οι δράστες

Τέσσερις ρομά συνελήφθησαν  για κλοπές σε αγροικία στην περιοχή Υψηλή Παναγιά της Δ.Ε. Νεάπολης. Οι ρομά έκλεψαν κότες, κουνέλια και αγροτικά εργαλεία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr, η κλοπή έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη της αγροικίας που ειδοποίησε την Αστυνομία. Άνδρες της Ασφάλειας ξεκίνησαν άμεσες αναζητήσεις και δεν άργησαν να φτάσουν στους δράστες που είναι γνωστοί για τη δράση τους και έχουν απασχολήσει πολλές φορές τις διωκτικές αρχές με κλοπές αυτού του είδους.
Στην κατοχή των τεσσάρων συλληφθέντων βρέθηκαν τα κουνέλια και οι κότες, που πολλά είχαν ήδη σφαγιαστεί, αλλά και τα αγροτικά εργαλεία που αποδόθηκαν στον παθόντα.
Οι δράστες αφού συνελήφθησαν οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα του Αγρινίου, ενώ στην είσοδο των δικαστηρίων είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες μέλη των οικογενειών τους.
 Πηγή: agrinionews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.