Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Νεκρή 25χρονη απο το Αγρίνιο - Έπεσε απο το μπαλκόνι του σπιτιού της

Νεκρή 25χρονη απο το Αγρίνιο - Έπεσε απο το μπαλκόνι του σπιτιού της  Στα Γιάννενα όπου διέμενε - Οι γονείς της κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο Στα Γιάννενα όπου διέμενε - Οι γονείς της κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στο χωρίο Τριαντείκα της Δ.Ε. Νεάπολης του δήμου Αγρινίου, από την είδηση ότι μια νεαρή κοπέλα έπεσε χθές βράδυ από το μπαλκόνι του σπιτιού της στα Γιάννενα όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια. Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και κάνουν λόγο για αυτοκτονία χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.
Να σημειωθεί ότι η 25χρονη είχε καλέσει τους γονείς της να την επισκεφτούν και το περιστατικό σημειώθηκε ενώ αυτοί κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο.


Πηγή: cityvoice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.