Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Αιτωλοακαρνανία: Τα περιπολικά... σαράβαλα της ΕΛ.ΑΣ. - "Σπρώχνοντας" τα ...πηγαίνουν οι αστυνομικοί!-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Αιτωλοακαρνανία: Τα περιπολικά... σαράβαλα της ΕΛ.ΑΣ. - "Σπρώχνοντας" τα ...πηγαίνουν οι αστυνομικοί!-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ Τονίζουν την ανάγκη άμεσης αντικατάστασής τους

Τονίζουν την ανάγκη άμεσης αντικατάστασής τους

Την ανάγκη αντικατάστασης των πεπαλαιωμένων οχημάτων που διαθέτουν οι αστυνομικές υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας υπογραμμίζουν οι συνδικαλιστές.
Όπως περιγράφουν, η κατάσταση είναι δραματική με τους αστυνομικούς να δυσκολεύονται να εκτελέσουν ακόμα και την υπηρεσία τους με τα προβληματικά οχήματα που διαθέτουν, ενώ αρκετά υπηρεσιακά παραμένουν “παροπλισμένα” λόγω βλάβης.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας κ.Δημήτρης Ρούσσης υπογράμμισε ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται και το πόρισμα του εισαγγελέα, μετά την προσφυγή της ένωσης στην δικαιοσύνη: "Είναι άμεση η ανάγκη να διαπιστώσουμε πόσα είναι τα σαραβαλάκια στην Ελληνική αστυνομία, και κατα πόσο συμφέρει η συντήρηση τους, διατίθενται υπέρογκα ποσά για την συντήρηση την στιγμή που μπορούν με αυτά τα χρήματα να αγοραστούν καινούργια οχήματα".
Δείτε το βίντεο του Αχελώου:


Πηγή: cityvoice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.