Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Ξεκίνησαν απο το Μεσολόγγι οι... απολύσεις προσωπικού στο Δήμο

Δυτική Ελλάδα: Ξεκίνησαν απο το Μεσολόγγι οι... απολύσεις προσωπικού στο Δήμο Δείτε τι ανακοινώθηκε πριν απο λίγο σε 10 άτομα

Δείτε τι ανακοινώθηκε πριν απο λίγο σε 10 άτομα

Σύμφωνα με αποκλειστικές ,έγκυρες πληροφορίες του Onairnews ξεκίνησαν απο το Υπουργείο Εσωτερικών οι διαδικασίες για την απόλυση των πρώτων 10 υπαλλήλων του Δήμου Μεσολογγίου.
Σε λίγο θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τις απολύσεις και για έντονες αντιδράσεις που ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι στον Δήμο Μεσολογγίου.
Το Onairnews είναι σε θέση μα γνωρίζει οτι ο αριθμός των απολυμένων θα είναι πολύ μεγαλύτερος απο αυτό των πρώτων δέκα υπαλλήλων.
Σε επικοινωνία  που είχε το Onairnews πρίν λίγο με τον δήμαρχο Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη μας ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να βάλει υπογραφή σε καμία απόλυση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.