Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Και γιατροί από το Αγρίνιο στο "σκάνδαλο Bayer";

Το ΣΔΟΕ ερευνά περισσότερους από 130 γιατρούς ανά τη χώρα, σύμφωνα με πληροφορίες και από το Αγρίνιο,  που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο Bayer και είχαν δοσοληψίες με τη γερμανική φαρμακοβιομηχανία

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, οι Ράμπο της οικονομίας  έχουν ανακαλύψει ότι κάθε μήνα η γερμανική εταιρία πίστωνε στους λογαριασμούς γιατρών από το Κολωνάκι, την Πάτρα, το Αγρίνιο, τα Γιάννενα, την Κόρινθο και τη Θεσσαλονίκη ποσά από 10.000 έως 50.000 ευρώ.
Για το σκοπό αυτό κλιμάκιο του ΣΔΟΕ θα επισκεφθεί ξανά τις επόμενες ημέρες την περιοχή προκειμένου να "τσιμπήσει" πληροφορίες για τους παραστρατημένους του Ιπποκράτη που κάνανε χρυσές δουλειές.
πηγή:agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.