Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Εκατόν δέκα κιλά ναρκωτικά έβγαλε το μπλόκο στη Μακύνεια

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Εκατόν δέκα κιλά χασίς εντόπισαν οι άνδρες της Τροχαίας και του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από την ΟΠΚΕ και την ΟΕΠΤΑ Αιτωλίας, σε μπλόκο στη Μακύνεια Αντιρρίου.

Πιο συγκεκριμένα χθες αργά τη νύχτα ένα αυτοκίνητο, το οποίο εκ των υστέρων διαπιστώθηκε ότι ήταν ενοικιασμένο, κινείτο στην εθνική οδό με κατεύθυνση προς το Αντίρριο, μεταφέροντας την ποσότητα των ναρκωτικών. Όταν όμως ο οδηγός αντιλήφθηκε ότι μπροστά του υπάρχει αστυνομικός έλεγχος άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε προς τη Ρίζα, όπου εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα μέσα στο οποίο βρήκαν τα ναρκωτικά και στη συνέχεια, αφού το μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου, ξεκίνησαν τις αναζητήσεις για τον εντοπισμό του οδηγού και τυχόν επιβατών, οι οποίες και συνεχίζονται. Η έντονη παρουσία των αστυνομικών το τελευταίο διάστημα, έχει ως αποτέλεσμα να καταφέρονται καίρια χτυπήματα στην κάθε είδους εγκληματικότητα και να επανέρχεται σιγά σιγά το αίσθημα ασφάλειας στον πολίτη.
πηγή:Εφημερίδα ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.