Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Διαρρήκτης μέρα μεσημέρι στο Μεσολόγγι


Ακόμη είναι σοκαρισμένοι οι ιδιοκτήτες μονοκατοικίας στο Μεσολόγγι, από την εισβολή ενός άνδρα πριν από λίγο, την ώρα που οι δύο ηλικιωμένοι και η κόρη τους ξάπλωσαν για τον μεσημεριανό ύπνο.

Ο κλέφτης, σύμφωνα με πληροφορίες,εισέβαλλε στις 15.00 μμ στη διώροφη κατοικία κοντά στην Πύλη, στο Μεσολόγγι, από το παράθυρο του ισόγειου  και λειτούργησε… αθόρυβα. Ανέβηκε στον πρώτο όροφο και έψαχνε, για χρυσαφικά πιθανότατα,στην σιφονιέρα της κρεβατοκάμαρας.
Εκείνη τη στιγμή ξύπνησε η 69χρονη γυναίκα και αντίκρισε τον άγνωστο άνδρα μέσα στο δωμάτιο της  και έβαλε τις φωνές που ανάγκασαν τον διαρρήκτη να τραπεί σε φυγή. «Ευτυχώς που έφυγε θα μπορούσε να μας έχει σκοτώσει. Μπήκε με τόσο θράσος μέσα στο σπίτι μας, μέσα στο μεσημέρι…Που να ξέρω θα μπορούσε να κάνει οτιδήποτε!!» ανέφερε σοκαρισμένη η 69χρονη.
πηγή:agrinionews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.