Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Ξεπαγιάζουν ασθενείς και προσωπικό στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου


Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκεται το Νοσοκομείο Μεσολογγίου με τους γιατρούς να καλούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κάτω από τριτοκοσμικές συνθήκες.
Οι περικοπές και οι ελλείψεις υλικών αγγίζουν μέχρι και τα πιο στοιχειώδη, ενώ η χρήση καλοριφέρ γίνεται με το σταγονόμετρο...

Ένα κτίριο με δεκάδες προβλήματα και χωρίς καμία ενεργειακή θωράκιση, έχει μετατραπεί στην κυριολεξία σε κατάψυξη, με αποτέλεσμα πολλοί ασθενείς αναγκάζονται να φέρνουν μέσα θέρμανσης από τα σπίτια τους.

Συγγενείς των ασθενών μιλώντας στον Αχελώο για την κατάσταση που επικρατεί υπογράμμισαν ότι η διοίκηση του νοσοκομείου, διαμυνήει ότι δεν υπάρχουν λεφτά για πετρέλαιο, αδιαφορώντας παράλληλα στις εκκλήσεις τους έστω για θέρμανση με φορητά μέσα...
πηγή:cytiVoice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.