Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ Ο ΑΟΠ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΙ...!!!!

Σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα ο ΑΟΠ μέσα στο Χυσοβέργι και όλα δείχνουν ότι η ομάδα μας είναι έτοιμη για τα play off...!!!
Οι καιρικές συνθήκες ήταν αντίξοες ,τσουχτερό κρύο και ο αγωνιστικός χώρος γεμάτος λάσπες αλλά τα παλικάρια του ΑΟΠ πάλεψαν σα λιοντάρια και πήρα το διπλό....















το έναυζμα της νίκης έδωσε ο Κωνσταντίνος Λάκκας (Γαλανός) που με φοβερό γκολ έσβησε κάθε ελπίδα των αντιπάλων για θετικό αποτέλεσμα,ποιο συγκεκριμένα:
μετά από μπαλιά του Κούσουλα η μπάλα φτάνει στον Γαλανό και αυτός με φοβερό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα....!!!!







Παρά τις αντίξοες συνθήκες οι αποδοί της ομάδας έδωσαν άλλη μια φορά δυναμικό παρών με τον Ορφέα Κουτρούλη να δίνει την δική του μάχη και να εμψυχώνει τον ΑΟΠ με τον δικό του μοναδικό τρόπο,δεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδά και μαζί με τους άλλους φώναζαν δυνατά ''Β ΤΟΠΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΙ ΑΣ ΤΡΕΛΑΘΩ''.
Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις ο Ορφέας άσκησε έντονη κρητική σε λάθος αποφάσεις του βοηθού διαιτητή



 Τι κι αν υπηρετεί την Πατρίδα στα τεθωρακισμένα ο Σωτήρης Δ.Κουτρούλης ήταν εκεί,στο πλευρό του ΑΟΠ,ήθελε κι αυτός να βοηθήσει την ομάδα αλλά τελικά δεν έπαιξε,η αγωνία του Σωτήρη ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του και περίμενε γατζομένος στα σύρματα το κάλεσμα του προπονητή να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να δώσει την δική του μάχη....!!!!











ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΩΡΗ ΑΟΠΑΡΑ.......!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.