Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Αγκάθι η απουσία του Μαζαράκη Α.

Ο αγώνας της Κυριακής είναι το τελευταίο χαρτί που παίζει ο ΑΟΠ καθώς με νίκη μπαίνει στα play off για άνοδο κατηγορίας.

Σε αυτό το ματς οι παίχτες καλού ντε να τα δώσουν όλα για όλα,η κερκίδα θα είναι ο 12ος παίχτης για τους Πενταλοφιώτες γιατί τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που παίζονται όλα για όλα και η ομάδα έχει την εμψύχωση του κόσμου ποιο πολύ ανάγκη από ποτέ...!!!




Την ίδια στιγμή ''αγκάθι'' η απουσία του Αποστόλη Μαζαράκη που αναμένεται να στερήσει την πολύτιμη εμπειρία του από τον αγώνα της Κυριακής,
ο Τόλιας τιμωρήθηκε με 8 αγωνιστικές και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ομάδα καθώς και πολλά ερωτήματα .




Πρώτο πρόβλημα η απουσία του σε κομβικό σημείο για την πορεία της ομάδας,
Δεύτερο πρόβλημα η καταβολή χρηματικού ποσού για την κόκκινη κάρτα,






όπου η ομάδα τον χρειάστηκε αυτός ήταν εκεί,σε πολλές περιπτώσεις ο Τόλιας έβγαλε ασπροπρόσωπο τον ΑΟΠ,δεν έκανε όμως το ίδιο όταν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα,από εκείνη τι στιγμή άρχισαν να λέγονται πολλά,από την μία είπαν ότι βαρέθηκε να έρχεται από την Πάτρα όπου σπουδάζει για να παίζει μπάλα,από την άλλη ότι φταίνε τα ''Σαβατόβραδα''....!!!
Ο ίδιος δεν θέλησε να δώσει μια εξήγηση πρίν την ανάρτηση του άρθρου το μόνο που είπε μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης  είναι :
Μ ε αυτή την ανάρτηση ο Τόλιας δείχνει ότι σε καμία περίπτωση δεν βαρέθηκε όπως ακούγεται σε πηγαδάκια του χωριού,Δίνει το παρών και εμψυχώνει την ομάδα από την κερκίδα...!!!

Από την άλλη σύμφωνα με κάποιες φωτογραφίες επιβεβαιώνεται η υποψία ότι φταίνε τα Σαββατόβραδα













Οι αναρτήσεις όπου ο Τόλιας το διασκεδάζει πρίν από τα παιχνίδια είναι πολλές ....!!!!
Αλκοολικές οι νύχτες Τόλια.........!!!!!

Η απάντηση του Αποστόλη αναμένεται για την Κυριακή



Εμείς να ευχηθούμε στον ΑΟΠ καλή επιτυχία ....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.