Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Το μοντέλο από το Μεσολόγγι έκλεισε το σόου του Ferre!


Είναι μόλις 19 ετών και ήδη από τα 17 της περπατά στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου! Η Ροζάνα Γεωργίου κατέπληξε στο show του Calvin Klein το 2011, ενώ από τότε συμμετέχει κάθε φορά στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου.







Φέτος, μετά τη Νέα Υόρκη όπου περπάτησε, μεταξύ άλλων στο fashion show της Victoria Beckham και το Λονδίνο, όπου την απολαύσαμε σε επτά ντεφιλέ, ήρθε η ώρα για το Μιλάνο για την επιτυχημένη Ελληνίδα. Η Ros Georgiou, όπως είναι πια το όνομά της στην Ιταλία όπου ζει και αργάζεται, περπάτησε στο fashion week του Μιλάνου σε τρία show, κλείνοντας χθες, την τελευταία ημέρα της εβδομάδας μόδας, το show του Gianfranco Ferre.
Η ψιλόλιγνη ανοιχτόχρωμη Ροζάνα κατάγεται από το Μεσολόγγι, όπου και γεννήθηκε ο πατέρας της, ενώ η μητέρα της είναι Ολλανδέζα. Θέλει να ασχοληθεί μελλοντικά με τη δημοσιογραφία, ενώ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλικό περιοδικό, όταν ρωτήθηκε τι αγαπά περισσότερο στην Ελλάδα, απάντησε το φαγητό και τα ελληνικά νησιά.

πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.