Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ FIESTA Ο ΟΡΦΕΑΣ....!!!

Αν και μικρός σε ηλικία ο Ορφέας Κουτρούλης είναι από τους ποιο φανατικούς υποστηρικτές του ΑΟΠ,με τον δικό του μοναδικό τρόπο δίνει στους παίχτες να καταλάβουν ότι σε κάθε μάχη που δίνουν δεν είναι μόνοι τους.










Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ορφέας παρόλο το μικρό της ηλικίας του είναι και οργανωμένος οπαδός του Παναιτωλικού,το Μπλε -κίτρινο πανό που βλέπεται ήταν στο πλευρό της ομάδας του Αγρινίου σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια για την super league αλλά και φέτος που η ομάδα αγωνίζεται στην futbol league.





Δυναμικό παρών από τον Ορφέα πάντα με αθλητικό πνεύμα και χωρίς υπερβολές,εκεί φαίνεται άλλωστε η αθλητική παιδεία που πήρε από τον πατέρα του Δημήτρη Κουτρούλη ,
Ένας πολύ σωστός και μετρημένος οπαδός που δεν αφήνει το πάθος του και την αγάπη για την ομάδα να τον οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές.


Έτσι λοιπόν και την Κυριακή 24/2 στο γήπεδο Πενταλόφου όπου ο ΑΟΠ αγωνίζεται με τον Αλυκιρνα'ι'κό Αγίου Θωμά και με νίκη σφραγίζει την είσοδο στα play off και αποκτά ελπίδες για άνοδο ο Ορφέας θα δώσει στην κερκίδα πνοή που θα θυμίζει άλλη κατηγορία και σίγουρα όχι Γ' τοπικό.

Τα πανό είναι έτοιμα να μπουν στα σύρματα....


Σε περίπτωση γκολ ο ουρανός θα σκοτεινιάσει για λίγα λεπτά από τα χαρτάκια που θα πέσουν..

Αν ο ΑΟΠ κερδίσει τον αγώνα ένα είναι το σίγουρο,δεν ξέρει κανείς τι έχει ετοιμάσει ο Ορφέας....!!!!





Να ευχηθούμε στον ΑΟΠ καλή επιτυχία


και να δώσουμε όλοι στον Ορφέα συγχαρητήρια για το ήθος και την αθλητική παιδεία του..

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ......!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.