Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Κατάληψη στην ΔΟΥ Μεσολογγίου (φωτο)

Με κατάληψη της Εφορίας φορείς και πολίτες του Μεσολογγίου, που συνεχίζουν με αμείωτη ένταση να διαμαρτύρονται κατά του σχεδίου «Αθηνά».  Τρίτη μέρα της απεργίας πείνας του δημάρχου  και των δυο ακόμη μελών της κοινότητας του ΤΕΙ

Οι συγκεντρωμένοι βρίσκονται έξω από το κτήριο κλείνοντας μόνο τις πόρτες και διακόπτοντας τις συναλλαγές της υπηρεσίας με το κοινό, ενώ μέχρι στιγμής επικρατεί ηρεμία. Σήμερα, η παρουσία της Αστυνομίας είναι διακριτική και καθαρά σε ρόλο ρύθμισης της κυκλοφορίας στο χώρο του λιμανιού. Πέρα από το σχέδιο «Αθηνά» στην συγκέντρωση όπου και πάλι συμμετείχε πλήθος κόσμου, κυριάρχησε και το ζήτημα του Νοσοκομείου με τους εργαζόμενους και τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους να ενημερώνουν για την κατάσταση που επικρατεί στο άλλο μεγάλο ζήτημα για την πόλη του Μεσολογγίου. Παρών και ο δήμαρχος Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης που συνεχίζει για τρίτη ημέρα την απεργία πείνας,  μαζί με το Φώτη Τσιφοπανόπουλο και την Γιώτα Νικολοπούλου στην Πινακοθήκη του δήμου. Στο χαιρετισμό του στην σημερινή εκδήλωση, απεύθυνε μήνυμα ενότητας  , τονίζοντας για άλλη μια φορά πως ο αγώνας είναι κοινός και συνεχίζεται.

Από τα θέματα που αναφέρθηκαν στις σύντομες ομιλίες, ήταν και πάλι οι δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά και ειδικότερα – όπως είπαν οι ομιλητές- οι ανακρίβειες που ακούσθηκαν από τον ίδιο τις τελευταίες ημέρες για τα γεγονότα της Κυριακής.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και ο βουλευτής Αιτωλ/νίας της Χ.Α. Κώστας Μπαρμπαρούσης που μαζί με κλιμάκιο νωρίτερα, επισκέφθηκε τον δήμαρχο του Μεσολογγίου.

ΠΗΓΉ:ONAIRNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.