Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Συνελήφθη ο Αλβανός που έκλεψε μηχανάκι στο χωριό μας και στην γύρω περιοχή

Συνελήφθη 33χρονος Αλβανός για κλοπές δικύκλων στην Αιτωλία. Από την έως τώρα ερευνα έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις περιπτώσεις κλοπών
Συνελήφθη χθες (29/3/2013) το απόγευμα, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 33 ετών, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.


Ειδικότερα οι αστυνομικοί, στα πλαίσια ελέγχων για την πρόληψη της εγκληματικότητας, εντόπισαν τον 33χρονο να οδηγεί μια δίκυκλη μοτοσικλέτα την οποία είχε αφαιρέσει πριν τρεις μέρες (26-3-2013) από οικία 24χρονου ημεδαπού στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Από την αστυνομική ερευνά που ακολούθησε προέκυψε ότι ο δράστης το τελευταίο τρίμηνο είχε αφαιρέσει, από την περιοχή, άλλες τρεις δίκυκλες μοτοσικλέτες. Πιο συγκεκριμένα :

•    Την 20-3-2013 το βράδυ, στο Πεντάλοφο Αιτωλοακαρνανίας,  αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα 66χρονου ημεδαπού.
•    Την 9-2-2013 το απόγευμα, στα Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας, αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα 34χρονου αλλοδαπού.
•    Την 1-1-2013 τα ξημερώματα, στο Αιτωλικό, αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα 63χρονου ημεδαπού. 

Από τον έλεγχο των στοιχείων του 33χρονου προέκυψε ότι αυτός είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη Χώρα ενώ όλες οι δίκυκλες μοτοσικλέτες που είχε αφαιρέσει ανευρέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί άμεσα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ενώ οι έρευνες για τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις συνεχίζονται.
Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.