Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ....!!!

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ....!!!

8/3 είναι η Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας. Η γυναίκα ζει και αγωνίζεται με το ίδιο πάθος που αγαπά και προστατεύει τους δικούς της, με την ίδια δύναμη που γεννά και ανατρέφει τα παιδιά της, με την ίδια λαχτάρα και επιμονή που εργάζεται και μοχθεί για έναν κόσμο καλύτερο, για ένα αύριο πιο δίκαιο και ανθρώπινο σε έναν κόσμο πιο όμορφο.Αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου που πασχίζουν καθημερινά να προσφέρουν ό,τι καλύτερο μπορούν στην ανθρωπότητα. Στις γυναίκες τις εργαζόμενες, τις μάνες, τις συντρόφους, τις ταλαιπωρημένες, τις αγωνίστριες της ζωής, τις επιστήμονες, τις διανοούμενες, τις γυναίκες είδωλα, που με την πολυχρωμία τους ομορφαίνουν τον γκρίζο κόσμο μας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08-03-13 ΣΤΟ CAFE CENTER ΚΟΝΙΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ....!!!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ....!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.