Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Πεντάστερο ξενοδοχείο στο Μεσολόγγι απ' τον Ρουβά!

Στην τελική ευθεία για την κατασκευή πολυτελούς τετράστερου ή πεντάστερου ξενοδοχείου στις παρυφές του Μεσολογγίου βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς!








Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΑΙΧΜΗΣ και σε συνέχεια της επίσκεψης του δημοφιλούς τραγουδιστή στο Μεσολόγγι πριν λίγους μήνες (όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι), έχουν προχωρήσει όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες με απόλυτη μυστικότητα. Για το λόγο αυτό είχε προηγηθεί και η επίσκεψη και δεν έγιναν μόνο συζητήσεις, αλλά και η σχετική προεργασία με τα υπουργεία για την έκδοση αδειών. Σε ότι αφορά την θέση κρατείται μυστική, αλλά υπάρχουν υπόνοιες ότι πρόκειται για ειδυλιακή τοποθεσία με θέα στη θάλασσα, ίσως στα δυτικά της Τουρλίδας ή το Λούρο.
Η όλη επένδυση θα ντυθεί με οικοτουριστικό μανδύα και θα συνδυάζεται με τον πρωτογενή τομέα, ίσως υπό την μορφή ενός επισκέψιμου αγροκτήματος, ενός μουσείου ελιάς κ.λπ. Μάλιστα έχουν γίνει ήδη και συζητήσεις με την δημοτική αρχή που είναι ενήμερη για την γενικότερη φιλοσοφία του project. Εάν τελικά ευοδωθεί θα μιλάμε για πλήρη αλλαγή του σκηνικού με μια επένδυση η οποία θα αλλάξει όλα τα δεδομένα.
ΠΗΓΗ:Εφημερίδα ΑΙΧΜΗ


read more:aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.