Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Μπήκε ο θεμέλιος λίθος στο γυμνάσιο - λύκειο Γουριάς


Ο θεμέλιος λίθος στο νέο σχολικό συγκρότημα γυμνασίου - λυκείου Γουριάς τοποθετήθηκε σήμερα, σε μια λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο χώρο.  
















Τον αγιασμό τέλεσε ο μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, με την ευχή να χτιστεί σύντομα το νέο σχολείο, προκειμένου να δώσει τις γνώσεις και τις αξίες στα μικρά παιδιά, σε μια εποχή έντονης κρίσης αξιών. Ταυτόχρονα ο μητροπολίτης ευχήθηκε υγεία σε όλους όσους συμμετέχουν στην ανέγερση του κτιρίου, αλλά και σε όσους συνέβαλαν στο να επιτευχτεί αυτός ο μεγάλος στόχος, τονίζοντας ταυτόχρονα την ανάγκη για περισσότερα διδακτήρια. Για την περιοχή της Γουριάς πάντως η ανέγερση του νέου συγκροτήματος είναι σημαντική υπόθεση, καθώς σε λίγο καιρό τα παιδιά θα πάψουν να κάνουν μάθημα μέσα σε λυόμενες αίθουσες, που ως γνωστόν είναι εντελώς ακατάλληλες για το σκοπό αυτό. Παρόντες στην τελετή ήταν ο δήμαρχος Μεσολογγίου Π. Κατσούλης, οι αντιδήμαρχοι Δ. Κοταντάκης και Π. Καρατσόλης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Γουριάς Γ. Παπαδόπουλους, μηχανικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας, οι μηχανικοί και ο εργολήπτης του έργου, εκπρόσωποι της εκπαίδευσης, καθώς και οι μαθητές των σχολείων του χωριού.
πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.