Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ

Η ομάδα του pentalofonews και ο διαχειριστής Γιάννης Μοίρας συγχαίρουν την ομάδα του Αθλητικού Όμιλου Πενταλόφου που εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην Β΄κατηγορία του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ Αιτωλοακαρνανίας.....













Μπορεί πριν 2 χρόνια το μέλλον της ομάδας να ήταν δυσοίωνο αλλά τελικά σήμερα σύσσωμη η αθλητική κοινότητα του χωριού μας σε συνεργασία με το πείσμα,την υπομονή,την επιμονή και την εμπειρία κάποιον δικαίωσαν την προσπάθεια να μην μπουν τότε οι τίτλοι τέλους στην ομάδα του χωριού μας.
Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε όλοι και ο καθένας χώρια ο ΑΟΠ αποτελεί ζωντανό παράδειγμα ότι καμία κρίση δεν μπορεί να δώσει τέρμα στις ελπίδες των νέων,κανένας παράγοντας δεν μπορεί να σβήσει τις αναμνήσεις από την τελώνισα και να στερήσει στο χωριό μας την ελπίδα να βλέπει την ομάδα του χωριού μας να αγωνίζεται...!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.