Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Εκδήλωση για τις προοπτικές εξαγωγών στη Ρωσία



Ενημερωτική εκδήλωση για τις προοπτικές εξαγωγής Ελληνικών προϊόντων στη Ρωσία, πραγματοποιήθηκε στο Μεσολόγγι, με πρωτοβουλία του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου και του Εμποροβιομηχανικού συλλόγου Μεσολογγίου.



 
Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και κατά τη διάρκειά της αναλύθηκαν οι προϋποθέσεις και οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ των δυο χωρών στον εμπορικό τομέα. Έγινε επίσης ενημέρωση για τις ιδιαιτερότητες της Ρωσικής αγοράς, ενώ αναλύθηκαν και θέματα που αφορούν στον τραπεζικό κλάδο και στη συμβολή του στις εμπορικές συναλλαγές. Το σημαντικότερο όμως, κατά την άποψη όλων των ομιλητών, είναι η καλή και συλλογική συνεργασία και η ανάπτυξη της ήδη υπάρχουσας. Μεταξύ των ενεργειών που πρέπει να γίνουν είναι και η προβολή των Ελληνικών προϊόντων στην αγορά της Ρωσίας και εν προκειμένω των προϊόντων της Αιτωλοακαρνανίας, τα οποία αποδεδειγμένα είναι εξαιρετικής ποιότητας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο δήμαρχος Μεσολογγίου Π. Κατσούλης, ο πρόεδρος του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου Χ. Δήμας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Π. Τσιχριτζής, ο πρόεδρος της Πανελληνίας Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Βιολογικών Προϊόντων Γ. Καπότης, και ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου Β. Σπυρόπουλος. Παρούσα ήταν και η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Αιτωλ/νίας Ν. Φούντα. Βασικοί ομιλητές ήταν στελέχη του εμπορικού και τραπεζικού κλάδου της Ρωσίας, οι οποίοι ανέλυσαν όλες τις προοπτικές καθώς και τις προδιαγραφές που απαιτούνται για την περαιτέρω ανάπτυξη της σχέσης των δυο χωρών στο επίπεδο των εξαγωγών. Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των προσκεκλημένων και των επιχειρηματιών που βρίσκονταν στην αίθουσα της εκδήλωσης.

πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.