Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Σοκ στο Αγρίνιο. 17χρονος σκότωσε με κουζινομάχαιρο τη μητέρα του


Με κουζινομάχαιρο σκότωσε ένας 17χρονος την 51χρονη μητέρα στον Άγιο Κωνσταντίνο στο Αγρίνιο, σήμερα στις 2:30 περίπου τα ξημερώματα για ασήμαντη αφορμή.


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το αποτρόπαιο έγκλημα. Ο μαθητής της τρίτης λυκείου μαχαίρωσε τη μητέρα του τρεις φορές στο στήθος, στην πλάτη και στο χέρι, προκαλώντας ακαριαίο θάνατο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Η αστυνομία συνέλαβε το νεαρό, ο οποίος ακόμα δεν έχει δώσει κατάθεση. Από το περιβάλλον του ειπώθηκε πάντως ότι η αφορμή του διαπληκτισμού που προηγήθηκε μεταξύ μητέρας και γιού ήταν ασήμαντη, αφού η μητέρα προέτρεψε το νεαρό να κλείσει την τηλεόραση και να πάει για ύπνο, πράγμα που προκάλεσε την οργή του. Την προανάκριση διενεργεί η ασφάλεια Αγρινίου ενώ το πτώμα θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία - νεκροτομή για να φανεί ποιο ήταν το θανατηφόρο τραύμα.
Ανακοίνωση της Αστυνομίας:

17χρονος ημεδαπός μαθητής συνελήφθη στο Αγρίνιο, για το θανάσιμο τραυματισμό της μητέρας του

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου συνελήφθη σήμερα (22.05.2013) τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, ένας ανήλικος ημεδαπός, 17 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.
Ειδικότερα, ο 17χρονος, ο οποίος είναι μαθητής της Γ΄ Λυκείου, μετά από διαπληκτισμό με την 51χρονη μητέρα του, στο σπίτι τους σε περιοχή του Αγρινίου, την τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι οικιακής χρήσης, προκαλώντας της τραύματα στο θώρακα, την ωμοπλάτη και τον αριστερό αντίχειρα.
Αφορμή για το διαπληκτισμό, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 17χρονου, υπήρξε παρατήρηση που του έκανε η 51χρονη μητέρα του, ενώ αυτός παρακολουθούσε τηλεόραση, προκειμένου να ξεκουραστεί καθότι σήμερα θα συμμετείχε στις πανελλήνιες εξετάσεις.
Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο 17χρονος βρέθηκε και κατασχέθηκε ως πειστήριο.
Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου, ενώ ο 17χρονος οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.