Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Καλλιεργούσε χασίς στο Νιοχώρι (φωτο)


geg-xasis-nioxori1Έναν 48χρονο από το Νιοχώρι της Δ.Ε. Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου, συνέλαβαν  τις πρωινές ώρες άνδρες του ΑΤ Αιτωλικού και της ΟΠΚΕ της Α/Δ Αιτωλίας, για καλλιέργεια χασίς.
Ο 48χρονος, μέσα σε κύπελλα, είχε φυτέψει 26 συνολικά δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Στην οικία του 48χρονου βρεθηκε και αταασχεθηκε ακομη ένα κυνγετικό όπλο
Ο συλληφθείς με την σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα του Αγρινίου.
geg-xasis-nioxori2
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών
 Κατασχέθηκαν 26 δενδρύλλια κάνναβης.
Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 49 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα οι Αστυνομικοί, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία καθώς και στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα τους, εντόπισαν τον 49χρονο να ποτίζει σε αγρόκτημα του, στη θέση Μαγούλες Νεοχωρίου Αιτωλοακαρνανίας, είκοσι έξι συνολικά φυτά κάνναβης από τα οποία τα είκοσι τρία ήταν σε φυτώρια.
Σε έρευνα που ακολούθησε σε παρακείμενη αποθήκη του 49χρονου, οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο το όποιο κατείχε παράνομα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ τα δενδρύλλια κατασχεθήκαν. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Μεσολογγίου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.