Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Τιμήθηκε δεόντως και φέτος η «Γιορτή της πρατίνας»


Για 4η χρονιά φέτος έγινε η «Γιορτή της Πρατίνας» στη Γουριά, η οποία πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του τοπικού  πολιτιστικού συλλόγου.
Εκατοντάδες άνθρωποι και φέτος συνέρευσαν στο εκκλησάκι των Αγίων Ταξιαρχών προκειμένου να ανάψουν ένα κερί και στη συνέχεια να απολαύσουν γευστικούς μεζέδες. Τριάντα προβατίνες, προσφορά των ντόπιων  κτηνοτρόφων μπήκαν από πολύ νωρίς το πρωί στις σούβλες, ενώ τα μέλη του συλλόγου βρίσκονταν επί ποδός για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Η εκδήλωση περιελάμβανε και παραδοσιακούς χορούς από χορευτικά από τη Νεάπολη, το Αγρίνιο, την Πεντάλοφο και τη Γουριά που εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα των παραβρισκόμενων. Την γιορτή τίμησε με την παρουσία του και ο πολιτευτής της Ν.Δ. Ν. Καραπάνος.


ΠΗΓΗ:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.