Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Από τη Μακρυνεία ο αστυνομικός που πυροβολήθηκε από τους δραπέτες των Τρικάλων



Από το Δαφνιά Μακρυνείας καταγόταν ο αστυνομικός που έπεσε νεκρός από τα πυρά των αδίστακτων δραπετών των φυλακών Τρικάλων.

Ο άτυχος αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι από τη σφαίρα ενός από τους δραπέτες που άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών που είχαν στήσει μπλόκο τα ξημερώματα στην περιοχή του Διστόμου Βοιωτίας. Οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν στον αιφνιδιασμό των δραπετών που κατάφεραν να τους αρπάξουν τα αλεξίσφαιρα γιλέκα και τα όπλα, καθώς και ένα αστυνομικό όχημα και να ξεφύγουν, αφού πρώτα πυροβόλησαν εναντίον τους. Μία σφαίρα βρήκε στο πόδι τον 37χρονο αστυνομικό, ο οποίος είναι πατέρας δυο παιδιών και σε λίγο καιρό η σύζυγός του θα έφερνε στον κόσμο και το τρίτο τους παιδί. Ο άτυχος 37χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε αφού η σφαίρα τον βρήκε σε αρτηρία. Ο αδελφός του θύματος είναι επίσης αστυνομικός και υπηρετεί στην Α.Δ. Αιτωλίας. Το πένθος στο χωριό του είναι βαρύ από την ώρα που οι κάτοικοι έμαθαν το τραγικό γεγονός.
 πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.