Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Έχασε τα ασφαλιστικά ο δήμος Μεσολογγίου

epi-mesologgi2
Δραματικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με τις προσφυγές των δώδεκα νυν και τέως δημοτικών υπαλλήλων που διεκδικούν την άμεση καταβολή του επιδόματος των 175 ευρώ. Η υπόθεση βρίσκονταν σε εκκρεμότητα στο Πρωτοδικείο του Μεσολογγίου, μετά τα ασφαλιστικά μέτρα των δώδεκα και τελικά η απόφαση εκδόθηκε πριν από λίγο και τους δικαιώνει.

Αυτό ανοίγει ουσιαστικά τον ασκό του Αιόλου  για όποιους έχουν ανάλογες οικονομικές απαιτήσεις και αποτελεί δεδικασμένο με απρόβλεπτες συνέπειες στα οικονομικά των δήμων όλης της χώρας. Να θυμίσουμε πως οι προσφεύγοντες υπάλληλοι είχαν δεσμεύσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς του δήμου Μεσολογγίου στην Εθνική Τράπεζα με αποτέλεσμα να ην καταβάλλονται μισθοδοσία και προνοιακά επιδόματα. Τελικά οι 290 υπάλληλοι του δήμου πληρώθηκαν αφού ο δήμος άνοιξε λογαριασμό σε άλλη Τράπεζα, όμως το πρόβλημα παραμένει και μετά και την σημερινή απόφαση οι δώδεκα που έχουν πλέον δικαιωθεί, μπορούν προφανώς να μπλοκάρουν και άλλους λογαριασμούς μέχρι να λάβουν το ποσό των 160 χιλιάδων ευρώ που τους οφείλεται από τα επιδόματα.
Ο δήμος Μεσολογγίου υπέβαλλε αίτημα ανακοπής.
πηγή:agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.