Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ....!!!

Μαζεύουν μηχανήματα αλλά και τεχνικές γνώσεις προκειμένου να εκπέμψουν τηλεοπτικό σήμα από το χωριό μας...!!!!




























Στην αρχή έγινε μια απλή κουβέντα αλλά οι τεχνικές γνώσεις και τα υλικά αγαθά σε μια συζήτηση μεταξύ φίλων έφερε στο φως μια ιδέα για τηλεοπτικό κανάλι...!!!
Κάποιοι θα το νομίζουν για αστείο αλλά η παρέα των 3-4 ατόμων εδώ και μέρες ψάχνει να δει πώς θα το καλύψει και νομικά,ναι καλά ακούσατε δεν πρόκειται για κάποιον πειρατικό σταθμό όπως είχε γίνει παλαιότερα αλλά για έναν καλά οργανωμένο τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.
Το μόνο μεγάλο πρόβλημα στην παρέα είναι το οικονομικό αλλά αυτό θα το περιορίσουν χάρη στις τεχνικές γνώσεις που όπως φαίνεται τις κατέχουν πλήρως και από τα υλικά αγαθά,πομπούς-κεραίες-κάμερες κτλ που τα έχουν κι αυτά.
ο σταθμός θα εκπέμπει ψηφιακό DVB-T
βέβαια σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για κανένα μεγάλο κανάλι που θα εργάζονται πολλοί άνθρωποι θα είναι ένα μικρό κανάλι όπου οι ανάγκες θα καλύπτονται από την παρέα που θα αναλάβει να το ανοίξει...!!!
 Το όνομα Ζμπαράλια tv ήταν μια από τις πολλές ιδέες αλλά μέχρι την υλοποίηση μπορεί να αλλάξει,
το pentalofonews εξασφάλισε αυτή την πληροφορία και θα μεταδίδει κάθε νεότερο...!!!

Η συντακτική ομάδα του  pentalofonews και ο διαχειριστής εύχονται στα παιδιά καλή επιτυχία και συγχαρητήρια για την ιδέα τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.