Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Πιάστηκε λεωφορείο με λαθρομετανάστες στο Νεοχώρι

Είχαν πει στον οδηγό ότι θα τους πήγαινε σε κηδεία στη Ναύπακτο...!


Ένα λεωφορείο με 31 λαθρομετανάστες πιάστηκε πριν από λίγο από άνδρες της ασφάλειας Μεσολογγίου και αστυνομικούς του Α.Τ. Αιτωλικού στην περιοχή του ΙΧΘΥΚΑ στο Νεοχώρι.

Μαζί με αυτούς πιάστηκαν και οι δυο λαθροδιακινητές που συνόδευαν το λεωφορείο με τα Ι.Χ. αυτοκίνητά τους ενώ πέντε απ' τους συλληφθέντες ήταν ανήλικοι. Οι Αφγανοί και Πακιστανοί λαθρομετανάστες οδηγήθηκαν εκεί προκειμένου να επιβιβαστούν σε σκάφος που θα τους οδηγούσε πιθανά στην Ιταλία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΑΙΧΜΗΣ, ο οδηγός είχε εντολή από το τουριστικό γραφείο στο οποίο ανήκε το λεωφορείο, να πάει τους επιβάτες σε μια κηδεία στη Ναύπακτο. Όμως κατάλαβε ότι τον παγίδευσαν όταν αντιλήφθηκε ότι το προπορευόμενο όχημα ο οδηγός του οποίου εμφανίστηκε ως συγγενής του νεκρού, κατευθυνόταν σε ερημική περιοχή. Τότε ειδοποίησε την Αστυνομία. Ο εν λόγω οδηγός φέρεται να μην ήταν μόνιμος υπάλληλος του τουριστικού γραφείου, αλλά κλήθηκε για να κάνει εξυπηρέτηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.