Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Πέντε χιλιάδες ευρώ έκλεψαν τρείς άγνωστοι χθες από το σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού στο Αιτωλικό.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Πέντε άτομα Ρομά, έχουν προσαχθεί στο Α.Τ. Αιτωλικού, ως ύποπτοι για τη ληστεία που σημειώθηκε χθες σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού με λεία 5.000 ευρώ.

Η Ασφάλεια Μεσολογγίου, εντόπισε το αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για την διαφυγή των ληστών, τα στοιχεία του οποίου είχε κρατήσει κάποιος κάτοικος της περιοχής και έθεσε στη διάθεση των αστυνομικών αρχών. Οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν το εν λόγω αυτοκίνητο, από τους επιβάτες του οποίου προέκυψαν οι πέντε προσαγωγές. Από αυτούς κάποιοι αναγνωρίστηκαν, τόσο από τον μάρτυρα, όσο και από τον ηλικιωμένο άνδρα που έπεσε θύμα κλοπής.


Πέντε χιλιάδες ευρώ έκλεψαν τρείς άγνωστοι χθες από το σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού στο Αιτωλικό.
Οι τρεις δράστες που πιθανολογείται ότι είναι Ρομά, σύμφωνα με τη μαρτυρία των ηλικιωμένων, μπήκαν χθες το απόγευμα στο σπίτι σαν κύριοι, από ανασφάλιστη πόρτα. Αφού υποχρέωσαν με τη βία τον 86χρονο άνδρα και την 83χρονη σύζυγό του να καθίσουν κάτω, έψαξαν όλο το σπίτι, βρήκαν τα χρήματα που έκρυβε το ζευγάρι στο σπίτι, τα πήραν και έγιναν καπνός, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς, αφού το εν λόγω σπίτι απομονωμένο στην ανατολική περιοχή της πόλης κάτω από την Εθνική Οδό.
Το ζευγάρι τηλεφώνησε στο Α.Τ. Αιτωλικού, άνδρες του οποίου αναζητούν τους δράστες.
πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.