Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Μεσολόγγι: Πατέρας τριών παιδιών βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο

Μεσολόγγι: Πατέρας τριών παιδιών βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο
Άλλη μια αυτοκτονία δυστυχώς καταγράφεται στην Αιτωλοακαρνανία. Αυτόχειρας χθες ένας 48χρονος πατέρας τριών παιδιών στην περιοχή του Μεσολογγίου. Ο 48χρονος χθες για ώρες δεν έδινε σημεία ζωής στους οικείους του  και η τραγική εξέλιξη ήταν η ανακάλυψη του πτώματος από τον γιο του κοντά στην Αγριλιά πριν τα μεσάνυχτα.

Ο 48χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε δένδρο και η προανάκριση για τα αιτία  ενεργείται από την αστυνομία του Μεσολογγίου. Δεν άφησε σημείωμα για τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα ενώ η σορός είναι στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας για τη νεκροψία-νεκροτομή. Η είδηση του συμβάντος προκάλεσε θλίψη στην περιοχή του Μεσολογγίου.
πηγή: agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.