Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Συνελήφθησαν τρία άτομα για λαθρεμπόριο τσιγάρων στο Ευηνοχώρι

Συνελήφθησαν τρία άτομα για λαθρεμπόριο τσιγάρων  στο Ευηνοχώρι
Συνελήφθησαν, στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας 58χρονος ημεδαπός και δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 39 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της διάθεσης και κατοχής λαθραίων τσιγάρων
, παιδικών αθυρμάτων και παράνομης εισόδου στη Χώρα.
Ειδικότερα, σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου σε κατάστημα 58χρονου ημεδαπού στο Ευηνοχώρι, βρήκαν και κατέσχεσαν 83 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιριών, 770 γραμμάρια καπνού καθώς και 4.300 παιδικά αθύρματα.
Από την προανάκριση που ενεργήθηκε προέκυψε ότι, ο 58χρονος προμηθευόταν τα λαθραία τσιγάρα από τους δύο αλλοδαπούς οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δύο αλλοδαπών στο Αγρίνιο και στο Γαλατά Αιτωλοακαρνανίας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 291 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, το χρηματικό ποσό των 670 ευρώ και οκτώ (8) κινητά τηλέφωνα.
Κανένα από τα πακέτα που κατασχέθηκαν δεν έφερε την ενδεικτική ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων του 39χρονου προέκυψε ότι αυτός είχε εισέλθει λάθρα στη Χώρα και παρέμενε παράνομα σε αυτή.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
πηγή:OnAirNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.