Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

'Ενα ακόμη θετικό αποτέλεσμα πρόσθεσε στο ενεργετικό του ο Α.Ο Πενταλόφου νικώντας την Παιανία Μάστρου σήμερα το πρωί 03/11/2013 με σκορ 4-1 στην 6η αγωνιστική της Ε.Π.ΣΝ.Α Β' κατηγορίας Ά ομίλου!!!Έτσι η ομάδα του Πενταλόφου παρέμεινε αήττητη και πρωτοπόρος. Το φίλμ του αγώνα: Στο 4' πέναλτι για την Παιανία την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μουρκογιάννης Π, και ανοίγει το σκορ 0-1. Στο 9' κεφαλιά του Κούσουλα Τ, από εξαιρετική θέση ελάχιστα άουτ Στο 23' το πιο 'ομορφο γκολ του παιχνιδιού με το τρίγωνο Καλύβα-Κούσουλα-Σταθελάκη τελική κάθετη πάσα στον Κουκουρδέλη Π, έξοχο πλασέ για το 1-1. Στο 32' δοκάρι για το Πεντάλοφο με τον Κούσουλα Τρ. Στο 37' 2-1 για τον Α.Ο Πενταλόφου με εκτέλεση πέναλτι του Κουκουρδέλη Π. Στο 41' χατ-τρικ για τον Κουκουρδέλη Π μέσα από την μικρή περιοχή και από κόντρες της μπάλας.Στο 49' νέα κεφαλιά του Κούσουλα Τ, πάλι έξω.Στο 53' & 57' ο Κουκουρδέλης Π βλέπει τα τετ-α-τετ του να αποκρούονται απο τον Νούλα. 61' νέο δοκάρι με τον Κουτρούλη Δ.Σ, Στο 71' γκολ με σουτ του Μόκα Γ. Στο 82' Διπλή δεύτερη κίτρινη κάρτα σε Σταθελάκη-Τσακαλώζο οι δύο ομάδες μένουν με 10 παίχτες. Στο 87' κόκκινη κάρτα στο Ρέκα η Παιανία συνέχισε με 9 παίχτες. Στο 89' φάουλ για το Πεντάλοφο ο Κουτρούλης Ορφέας στέλνει την μπάλα ελάχιστα έξω.Ελέγχεται η διαιτησία του Θεοφίλη λόγω των αυστηρών κίτρινων-κόκκινων καρτών σε χρονικό σημείο μετά το 82' λεπτό κι ενώ το σκορ ήταν 4-1 και τα πάντα είχαν κριθεί.Μέτριος ο Γκουτσέλης Άριστος ο Ροδάτος!!!Οι ομάδες παρατάχθηκαν ως εξής: Α.Ο Πενταλόφου(Κουτρούλης Δ.) Κουτρούλης Κ.Σ,Μόκας,Βαμβακάς,Κούσουλας Τ,Κουτρούλης Δ.Σ,Τσεκούρας,Κούσουλας Μ,Αγγέλης,Κουκουρδέλης,Καλύβας,Σταθελάκης(Λάκας,Κούσουλας Ν,Κουτρούλης Ορφέας) Παιανία Μάστρου(Πιέρρος Ν.) Νούλας,Ράπτης,Ρέκας,Τσακαλώζος,Μπάρκας(Κουτσοθόδωρος)Μακρής,Κοντοπάνος,Κουμπαρούλης(Σύρρος),Πιέρρος(Μάτσικας),Μουρκογιάννης,Κατσαδούρης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.