Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Πρωτοπόρος & αήττητος!!!!

Συνεχίζει τα θετικά αποτελέσματα η ομάδα του Πεντάλοφου καθώς σήμερα το απόγευμα 17/11/2013 νίκησε με 3-0 την αξιόμαχη Δόξα Αιτωλικού.Η ομάδα του Πενταλόφου με το αποτέλεσμα αυτό παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς ακόμη να έχει ηττηθεί.Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα Αιτωλικού πρόβαλε σθεναρή αντίσταση έπαιξε έξυπνα τις αντιπεθέσεις, πιο δυνατή στις φάσεις έδειχνε ότι θα έφευγε με κάτι θετικό από το Πεντάλοφο.Στο δεύτερο μέρος ο Α.Ο Πενταλόφου έπαιξε πιο μυαλωμένα πιο αποφασιστικά και πήρε αυτό που πραγματικά ήθελε τη ...νίκη!!!Οι φάσεις του αγώνα : Στο 4' σουτ του Βασιλείου όμορφη απόκρουση σε κόρνερ ο Γιάντσιος , Στο 8' κεφαλιά του Κούσουλα Μ ελάχιστα έξω, στο 17' ο Κουκουρδέλης αποτυγχάνει σε πλασέ απο το ύψος της μικρής περιοχής, 24' ο Δρακονταειδής Θ, κόβεται την τελευταία στιγμή απο τους αμυντικούς του Πενταλόφου Στο 32' ο Μιχαλόπουλος Θ, στη θέση του τραυματία Τσεκούρα Σ, Στο 37' φάουλ του Μιχαλόπουλου Θ η μπάλα άουτ, στο 41' το σουτ του Μαχμούτ δε βρίσκει στόχο κάπως έτσι έκλεισε το πρώτο μέρος. Έναρξη β' ημιχρόνου στο 47' ΓΚΟΛ 1-0 για τον Α.Ο ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ κόρνερ του Μιχαλόπουλου κεφαλιά του Κούσουλα Τ, στο δεξί παραθυράκι του Γιάντσιου.Στο 53' & 57' τα σουτ του Σταθελάκη περνούν ελάχιστα έξω. ΓΚΟΛ για τον ΑΟΠ στο 60' δύσκολο συρτό σουτ του Μιχαλόπουλου Θ η μπάλα αναπηδά και εφνιδιάζει τον Γιάντσιο για το 2-0. Στο 65' ΓΚΟΛ ξανά για το Πενταλόφο το 3-0 σέντρα του Κάκου Χ ο Κούσουλας Τ, διπλασιάζει τα προσωπικά του γκολ. Στο 89' πέναλτι σε χέρι του Κάκου Χ, την εσχάτη των ποινών αναλαμβάνει ο Καστανάς Ν, αλλά ο Κούσουλας Ε αποκρούει εκπληκτικά σε κόρνερ.Άριστη η διαιτησία των Καραβασίλη-Καλαμάρη-Aυλωνίτη!!!!!Οι συνθέσεις των ομάδων: Α.Ο Πενταλόφου(Κουτρούλης Δ.) Κούσουλας Ε,Κάκος,Κούσουλας Τ(Κούσουλας N) Κουτρούλης Δ.Σ,Τσεκούρας(Μιχαλόπουλος)Κούσουλας Μ(Muca l)Αγγέλης,Βασιλείου,Κουκουρδέλης,Λάκας,Σταθελάκης. Δόξα Αιτωλικού(Μπότας Θ) Γιάντσιος,Κανταρέλος,Καραπαναγιώτης,Μπότας,Φλάκας,Καστανάς,Χασιώτης,Δρακοντοειδής Γ(Γεωργούσης),Δρακοντοειδής Θ,Μαχμούτ,Κανταρέλος(Μπολέτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.