Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Σταμνά: Ανατράπηκε αυτοκίνητο και δεν έβρισκαν τον οδηγό!


geg-troxaio-toumpaΤροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων κοντά στον κόμβο της Σταμνάς. Διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν την αστυνομία, ότι αυτοκίνητο ήταν αναποδογυρισμένο στη μέση του δρόμου. Αμέσως κινητοποιήθηκε η Τροχαία και η Πυροσβεστική . Όταν όμως οι άνδρες των δυο υπηρεσιών έφτασαν εκεί διαπίστωσαν πως στο όχημα αλλά και στην γύρω περιοχή δεν βρίσκονταν κανείς!

Τελικά το… μυστήριο λύθηκε μερικές ώρες αργότερα, όταν το ατύχημα στην Τροχαία του Μεσολογγίου το δήλωσε ο γιος του οδηγού που είναι από την Κατοχή. Ο οδηγός όπως τελικά προέκυψε ειδοποίησε φίλο του, αμέσως μετά το ατύχημα που τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου, ελαφρά τραυματισμένο αλλά κανείς δεν ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να προκληθεί το μπέρδεμα του… αγνοούμενου οδηγού.

(φωτο αρχείου)

Πηγή:agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.