Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Γιάννης Καλλιμάνης ο άνθρωπος με τα περισσότερα extra στην επαρχία που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε διάφορα μέρη της Ελλάδας,

O Γιάννης γεννήθηκε Αγρίνιο και μεγάλωσε στην Αθήνα, από πολύ μικρή ηλικία όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής. Κάνοντας προσπάθειες και δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου σε ηλικία 19 ετών είχε την πρώτη του επαγγελματική πρόταση, όπου βρέθηκε να δουλεύει σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας. 




























Μετά από δύο σεζόν και αρκετά καλές γνωριμίες που απέκτησε άρχισε να κάνει εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα και της επαρχίας και κάποια live σε club. Πάντα με πολύ κέφι και αγάπη μέσα από αυτήν την δουλεία κατάφερε να γνωρίσει και να έχει δίπλα του καλούς φίλους και συνεργάτες που με την βοήθεια τους κατάφερε να δημιουργήσει τρεις δισκογραφικές δουλειές. 






Οι νέες εμφανίσεις του για αυτό τον καιρό είναι σε όλοι την Ελλάδα και σε διάφορα live εξωτερικό με την ορχήστρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.