Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Top 10 πιο επικίνδυνων σκύλων

Κάθε σκύλος μπορεί να γίνει επικίνδυνος αν δεν είναι κατάλληλα εκπαιδευμένος. Ωστόσο, η πλειοψηφία των παρακάτω σκύλων είναι εκ φύσεως επιθετικά όσο εκπαιδευμένα και να είναι. Ελέγξτε εδώ αυτόν τον κατάλογο των 10 πιο επικίνδυνων σκύλων.





Δές το σε βίντεο....!!!






1. Pitbulls
Το Pitbull είναι αναμφίβολα το πιο επικίνδυνο σκυλί. Αυτά τα σκυλιά είναι κοντόχοντρα και μυώδες και βάρος περίπου 35 κιλά.Αυτό που τους κάνει επικίνδυνα είναι ότι όταν επιτίθενται, στοχεύουν στο λαιμό των θυμάτων!

2. Rottweilers
Τα Rottweilers έχουν το προφίλ του πιο τρελού δολοφόνου. Αυτά τα σκυλιά μπορεί να ζυγίζουν το πολύ 60 κιλά και το ελάχιστο  50 κιλά. Υψηλού προφίλ επιχειρηματίες, διασημότητες και πολιτικοί τα χρησιμοποιούν ως φύλακες.



3. Γερμανικά shephards 

Τα Γερμανικά shephards θεωρούνται ευγενικά και τρυφερά λόγω των διάφορων τηλεοπτικών εκπομπών, όπως το "Rin Tin Tin". Μπορούν να ζυγίζουν περίπου 45 κιλά και είναι τα πιο πιστά σκυλιά της αστυνομίας, είναι οικογενειακά σκυλιά και χρησιμοποιούνται ως σκύλοι-οδηγοί για τους τυφλούς. Ωστόσο, εάν δεν αντιμετωπίζονται καλά, μπορούν να γίνουν πολύ επιθετικά. Αν και αυτό ισχύει και για κάθε άλλο ζώο, γεγονός είναι ότι το Γερμανικό Shepherds είναι έξυπνο και πολύ δυνατό, που τους καθιστά λίγο πιο επικίνδυνο 
από τα υπόλοιπα.

4. Huskies
Ακόμα κι αν τα Huskies μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνα, είναι γεγονός ότι σύμφωνα με την έρευνα, μόνο 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους πάνω τα τελευτέα 20 χρόνια απο επίθεση. Αυτά τα σκυλιά είναι τόσο ενεργητικά, που μπορούν να γίνουν επιθετικά όταν δεν τα βγάζουμε για τακτικές βόλτες.Το βάρος τους συνίθος δεν ξεπερνάει τα 30 κιλά και είναι πολύ πιστά στην οικογένεια στην οποία ανήκουν.

5.  Malamutes Αλάσκας
Τα Malamutes είναι πολύ έξυπνα και αφιερώνουν όλο τον χρόνο τους για να προστατέψουν τα αφεντικά τους. Όπως τα Huskies, είναι πολύ ενεργητικός και υπερβολικά αν το αφεντικό τους δεν τα βγάζει για βόλτα!Είναι αρκετά ήσυχα σκυλιά αλλά μπορούν να γίνουν πολύ επιθετικά εάν κάτι χαλάει την ηρεμία τους. Αυτά τα σκυλιά έχουν βάρος περίπου 45 κιλά και επειδή είναι μεγαλωμένα στην Αρκτική το παλτό τους είναι με πολύ τρίχωμα και χονδρό δέρμα.

6. Doberman Pinschers
Ta Doberman Pinschers είναι μυώδες και κομψά. Είναι πολύ φιλικά στους οικείους αλλά πολύ βάναυσα στους ξένους.  Οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να είναι εξαιρετικά φιλικοί με αυτά τα σκυλιά, διότι αυτό το σκυλί είναι εμφανώς προστατευτικό για την οικογένεια και διατεθειμένο να θέσει την ακεραιότητα του σε κίνδυνο .Μπορούν να ζυγίζουν περίπου 40 κιλά και  χρησιμοποιούνται καθαρά ως σκυλιά φρουροί.

7. Chow Chows
Τα Chow Chows είναι ζαρωμένος, ασαφή και εξαιρετικά χαριτωμένα! Μοιάζουν με  αρκουδάκι και είναι σίγουρα αξίζει την αγάπη του ιδιοκτήτη τους που αυτό επιδιώκει συνεχώς! Ωστόσο, αυτή η φυλή προστέθηκε στον κατάλογο μας, διότι μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο αν δεν είναι εξοικειωμένοι με το πρόσωπο που τα χαϊδεύει ή τα αγγίζει!. Προσπαθούν να τραβούν συνεχώς την προσοχή των ανθρώπων.

8. Great Danes
Τα Great Danes μπορούν να ζυγίζουν μέχρι 90 κιλά , που το βάρος τους και μόνο τα κάνει να φαίνονται ιδιαίτερα εκφοβιστικά σκυλιά. Νιώθουν συνεχώς την ανάγκη να αθλούνται.Αυτό που τα κάνει επικίνδυνα είναι ότι εάν τα αφεντικά τους δεν τα προσέχουν και δεν ασχολούνται αρκετά μαζί τους, μπορεί να το πληρώσουν.. ακριβά!

9. St.Bernards
Ακόμα κι αν τα St.Bernards είναι πολύ ήπια και θεωρούνται εντελώς ακίνδυνα, το μέγεθός τους και μόνο τα καθιστά φόβητρο στους ξένους!  Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα και μπορούν να τραυματίσουν τους οικείους τους ακόμα και όταν παίζουν μαζί τους. Το βάρος τους κυμάνετε στα 100 κιλά.

10. Akitas
Τα Akitas είναι όμορφα, τολμηρά και ισχυρά σκυλιά. Είναι εντελώς αβλαβή, εφόσον έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα, και μόνο.

Δές το σε βίντεο....!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.