Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Συνεχίζει χωρίς νίκη στο 2014

Ούτε σήμερα κατόρθωσε να γευτεί τη χαρά της νίκης ο Α.Ο Πενταλόφου καθώς το απόγευμα της Κυριακής 26/01/2014  αναδείχτηκε ισόπαλος  0-0 με τον ψυχωμένο Τρίκαρδο Κατοχής.Αποτέλεσμα που δεν ευνοεί καμία απο τις δύο ομάδες.Το τοπικό ντέρμπυ είχε χρώμα,ένταση, φάσεις,αποβολές και αρκετό κόσμο στο γήπεδο του Πενταλόφου το μόνο που έλειπε φυσικά ήταν τα γκολ.Το παιχνίδι διεξήχθει σε ένα βαρύ τέρεν λόγω των βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών όχι όμως ακατάληλο και επικίνδυνο για ποδοσφαιριστές και διαιτητικό τρίο. Φάσεις του παιχνιδιού  12' ο Κούσουλας Τ. κερδίζει την εναέρια μονομαχία με τον Γκασούκα Κ, αλλά οι αμυντικοί του Τρικάρδου διώχνουν. 17' ίδια φάση οι επιθετικοί του Πενταλόφου δεν καταφέρνουν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα. 21' Παράληλη μπαλιά προς την εστία του εξουδετερωμένου Γκασούκα ο Κάκος Χ. δεν προλαβαίνει με προβολή απο κοντά. 24' σουτ του Κάκκου Α. εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γκασούκας. 27' όμορφα ο Κούσουλας Μ. πασάρει αλλά η μπάλα κολλάει στο νερό και ο Κουκουρδέλης δεν προλαβαίνει. 31' νέο πλασέ του Κουκουρδέλη νικητής ξανά ο Γκασούκας 37' Δυνατό σουτ του Καρανίκα η μπάλα ελάχιστα έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουτρούλη Σ. Το ημίχρονο κλείνει χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με παιχνίδι κέντρου 56' δεύτερη κίτρινη στον Μπανιά με 10 παίχτες ο  Τρίκαρδος. 63' νέα αποβολή για τον Τρίκαρδο αυτή τη φορά ο Φραγκαναστάσης αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη και την άγουσα για τα αποδυτήρια. 67' ωραία ενέργεια του Κάκκου Α αλλά ο εξαιρετικός Γκασούκας αποκρούει δύσκολα. 72' κόκκινη κάρτα αυτή τη φορά για το Πεντάλοφο και τον Κούσουλα Μ. με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 81' καλό  σουτ του Μάτσικα η μπάλα έξω. 87' τα σουτ των Κάκκου,Σταθελάκη,Κουκουρδέλη η απροσπέλαστη άμυνα του Τρικάρδου αποσωβεί το γκολ.93' το παιχνίδι τελειώνει ισόπαλο για τις δύο ομάδες. ΑΨΟΓΗ η διαιτησία των  ΓΚΙΑΦΗ – ΚΑΣΣΑΒΕΤΗ - ΚΑΛΥΒΑ με δίκαιες αποφάσεις το ΡΕΣΙΤΑΛ διαιτησίας ευχόμαστε να το δούμε και σ' άλλα παιχνίδια.ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ:  Α.Ο Πενταλόφου(Κουτρούλης Δ.) Κουτρούλης Κ.Σ,Μόκκας,Αγγέλης,Κάκκος Φ,Κούσουλας Τ,Μιχαλόπουλος(Κουτρούλης Δ.Σ)Καλύβας(Σταθελάκης)Κούσουλας Μ,Κάκκος Α,Κουκουρδέλης,Κάκος Χ(Muca L)   ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ:(Μεταξούλης Α.) Γκασούκας,Καβάγιας,Μπανιάς,Μαχαλιώτης,Πατρινός,Καρανίκας,Φραγκαναστάσης,Κουτσουπιάς,Ντάλλης,Μάτσικας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.