Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ

epi-kinigetiko-oplo
Σοβαρό επεισόδιο μετά από κλοπή σε αγροτική αποθήκη στο Αγγελόκαστρο σημειώθηκε χθες το
βράδυ στις 10:30 περίπου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δυο άτομα από το Αγρίνιο, ηλικίας 40 και 32 ετών, προσέγγισαν με αυτοκίνητο μια αγροτική αποθήκη και άρχισαν να αφαιρούν σωλήνες και άλλα αντικείμενα .


Οι κινήσεις έγιναν αντιληπτές από κατοίκους που ενημέρωσαν την Αστυνομία, ενώ οι δράστες μόλις κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί επιχείρησαν να διαφύγουν. Τότε ένας 35χρονος κάτοικος του Αγγελοκάστρου, πυροβόλησε για εκφοβισμό με κυνηγετικό όπλο και σκάγια βρήκαν έναν από τους δράστες στο πόδι. Στο μεταξύ στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τόσο τους δυο δράστες της κοπής όσο και τον 35χρονο που πυροβόλησε.

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν τα δυο άτομα κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Α/Δ Αιτωλίας.

Στον ελαφρά τραυματία από τα σκάγια παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.