Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Το πρόγραμμα του 29ου Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιάδων

http://www.agrinionews.gr/wp-content/uploads/2015/06/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%BF-%CE%98%CE%AD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE%9F%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD.jpgΟ Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου και το Πνευματικό Κέντρο, συνεχίζοντας τον θεσμό του Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιάδων για 29η συνεχή χρονιά, παρουσιάζει το πρόγραμμα των φετινών παραστάσεων, που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του αρχαίου θεάτρου από 27 Ιουλίου έως 22 Αυγούστου 2015. Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παραστάσεις:


Δευτέρα 27 Ιουλίου: «Το νησί των σκλάβων» του Μαριβώ , ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης
Σκηνοθεσία: Ελένη Ευθυμίου
Πρωταγωνιστούν: Σοφία Αντωνίου, Στέφανος Αχιλλέως






Παρασκευή 7 Αυγούστου: «Τρωάδες» του Ευριπίδη, Εθνικό Θέατρο
Σκηνοθεσία: Σωτήρης Χατζάκης
Πρωταγωνιστούν: Κ. Καραμπέτη, Ν. Ψαράς
Σάββατο 22 Αυγούστου: «Αχαρνής» του Αριστοφάνη
Σκηνοθεσία: Γιάννη Κακλέα
Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος,
Χρήστος Χαντζηπαναγιώτης
Ώρα έναρξης: 9.15 μ.μ.
Το Πνευματικό Κέντρο και ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς όλους τους χορηγούς οι οποίοι συνέβαλαν για την υλοποίησή του Φεστιβάλ. Η συμβολή τους είναι πολύτιμη, προκειμένου ο θεσμός να συνεχισθεί, περιλαμβάνοντας ανάλογης ποιότητας παραστάσεις αρχαίας τραγωδίας και κωμωδίας καθώς και νεώτερου θεάτρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.