Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Απελπισμένη οικογένεια στο Νεοχώρι ζητά την στήριξη του κόσμου

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται μια οικογένεια στο Νεοχώρι η οποία πλέον δεν έχει ούτε τα απαραίτητα για την επιβίωσή της.

Πρόκειται για την οικογένεια Μαρκόπουλου που ζει στην περιοχή της Μαγούλας. Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας της οικογένειας αρρώστησε και σήμερα αδυνατεί να εργαστεί. Χτυπημένος από τον καρκίνο, αναγκάζεται να μπαινοβγαίνει πλέον στα νοσοκομεία για τις εξετάσεις και τις θεραπείες του, οι οποίες κοστίζουν, όπως επίσης κοστίζει και η συχνή μετακίνησή του προς τα μεγάλα νοσοκομεία για τις χημιοθεραπείες που απαιτούνται.
Η απόγνωση έχει αναγκάσει την σύζυγο Χρυσάνθη Μαρκοπούλου να απευθυνθεί στον κόσμο, κάνοντας έκκληση για βοήθεια, προκειμένου ο υπόλοιπος χρόνος ζωής του συζύγου της να είναι αξιοπρεπής. Για όσους θέλουν να βοηθήσουν, το ζευγάρι διατηρεί λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό: 5177-071057-271.
Πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.